Hulp kon niet meer baten nadat een ree in het Graafsbos vastraakte in een stalen strop
Volledig scherm
Hulp kon niet meer baten nadat een ree in het Graafsbos vastraakte in een stalen strop © Wildlife Taxi Team Midden-Kempen

Ree sterft pijnlijke dood in stalen strop van illegale stroper: “Wandelaar hoorde gekrijs”

MerksplasEen ree die ronddartelde in het Graafsbos in Merksplas heeft een stalen strop die een illegale stroper er had achtergelaten niet overleefd. Een wandelaar hoorde woensdagnamiddag het gekrijs van de ree. Het dier werd nog bevrijd en verzorgd, maar stierf even later.

 1. Q-lite ziet ondanks energiecrisis omzet stijgen én werft personeel aan: “Klanten hechten meer belang aan duurzaamheid en energievriendelijkheid, minder aan prijs”

  Q-lite ziet ondanks energiecri­sis omzet stijgen én werft personeel aan: “Klanten hechten meer belang aan duurzaam­heid en energie­vrien­de­lijk­heid, minder aan prijs”

  De producent van displays en LED-schermen Q-lite uit Baarle-Hertog is er ondanks in een jaar vol besparingen en crisissen toch in geslaagd om een omzetstijging van 25 procent te realiseren. “Schermen worden duurder, maar de klant hecht blijkbaar meer en meer belang aan levensduur en energiezuinigheid”, zegt duurzaamheidsmanager Jeroen Raeijmaekers.
  Baarle-Hertog
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.