De politiezone Noorderkempen controleert regelmatig op zichtbaarheid in het verkeer.
Volledig scherm
De politiezone Noorderkempen controleert regelmatig op zichtbaarheid in het verkeer. © Politie Noorderkempen

Politie controleert fietsers op zichtbaarheid in het verkeer

Merksplas/HoogstratenDe politiezone Noorderkempen controleert tijdens de donkere dagen extra op de zichtbaarheid van fietsers in het verkeer.

 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 2. “Geprobeerd sneeuwvrij te maken ? Met een hark?”: bezoekers en marktkramers geven stad Turnhout de volle laag
  PREMIUM
  Turnhout

  “Geprobeerd sneeuwvrij te maken ? Met een hark?”: bezoekers en marktkra­mers geven stad Turnhout de volle laag

  De toestand van de Grote Markt was dit weekend talk of the town in Turnhout. De wekelijkse markt moest zaterdag doorgaan op een zwaar besneeuwde ondergrond en het bericht dat de stad plaatste op sociale media, veroorzaakte een nog grotere ‘sneeuwstorm’ aan verontwaardigde berichten. Schepen Francis Stijnen (CD&V) verontschuldigt zich alvast. Een reconstructie.