Deze bus zal de toeschouwers veilig van en naar de cross brengen.
Volledig scherm
Deze bus zal de toeschouwers veilig van en naar de cross brengen. © RV

Pendelbus voor toeschouwers Cyclocross Merksplas

Energieleverancier Ebem uit Merksplaszal tijdens de allereerste Cyclorcross Merksplas op de Kolonie voor een pendeldienst zorgen tussen het centrum van Merksplas en Rijkevorsel en het terrein van de cyclocross.  De Hoogstraatse Spurters’ leggen dan weer twee pendelbussen in voor de bewoners van de fusie Hoogstraten.

  1. Horeca Vlaanderen staat niet weigerachtig tegenover nieuwe avondklok: “Cafés sluiten om 23 uur? Dan geef je vrijgeleide voor minder gecontroleerde feesten”
    PREMIUM

    Horeca Vlaanderen staat niet weigerach­tig tegenover nieuwe avondklok: “Cafés sluiten om 23 uur? Dan geef je vrijgelei­de voor minder gecontro­leer­de feesten”

    Horeca Vlaanderen staat zeker niet weigerachtig tegenover het opnieuw invoeren van een avondklok in de strijd om het aantal coronabesmettingen weer te doen dalen. Meer handhaving binnen de eigen sector, maar zeker ook daarbuiten, is volgens de sector van levensbelang. “De avondklok in Antwerpen heeft zijn nut bewezen. Door de cafés om 23 uur te sluiten geef je een vrijgeleide om in een ongecontroleerde omgeving verder te feesten”, zegt Paul Snoeys van Horeca Vlaanderen. Ze ijveren ook voor een gemeenschappelijk sluitingsuur voor héél de horeca.