De fakkeltocht van de brandweer bracht toch weer heel wat mensen op de been.
Volledig scherm
De fakkeltocht van de brandweer bracht toch weer heel wat mensen op de been. © Toon Verheijen

Meer dan 300 wandelaars nemen deel aan fakkeltocht

MerksplasDe brandweerposten van Rijkevorsel, Lille, Merksplas, Beerse, Meerle en Hoogstraten organiseerden zaterdagavond een fakkeltocht voor het goede doel.

 1. Van geflambeerde pannenkoeken tot varianten met Nutella: ontdek 6 zaken in de Kempen waar je van heerlijke pannenkoeken kan smullen tijdens Maria Lichtmis
  PREMIUM
  Kempen

  Van geflambeer­de pannenkoe­ken tot varianten met Nutella: ontdek 6 zaken in de Kempen waar je van heerlijke pannenkoe­ken kan smullen tijdens Maria Licht­mis

  Op 2 februari is het Maria Lichtmis: het feest bij uitstek om zonder schuldgevoel pannenkoeken te eten. Wij hebben voor jou zes pannenkoekenhuisjes geselecteerd in de Kempen waar je lekker kan smullen van de heerlijke lekkernij: van geflambeerde pannenkoeken met appeltjes bij het Torenhof in Tongerlo tot pannenkoeken met Nutella bij brasserie De Pit in Kasterlee.
 2. Aftellen naar Het Groot Circus van het Klein Verdriet: “We zoeken nog materialen, wat zangers en mannelijke figuranten”
  Hoogstraten

  Aftellen naar Het Groot Circus van het Klein Verdriet: “We zoeken nog materialen, wat zangers en mannelijke figuranten”

  Het echte aftellen is begonnen, de repetities kunnen beginnen. Afgelopen weekend organiseerde de vzw LA:CH een startdag voor de bijna 400 deelnemers en medewerkers van de musical Het Groot Circus van het Klein Verdriet op Wortel Kolonie. Ze werden getrakteerd op een lekker stuk taart. “Mannelijke figuranten en zangers zijn nog zeker welkom en ook nog wel wat materiaal”, vertelt productieleider Ann Leemans.