Wim Beckmann (samen met advocaat Walter Damen) wordt verdacht van de moord op Samira Bekkar
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Beckmann (samen met advocaat Walter Damen) wordt verdacht van de moord op Samira Bekkar © Van Nooten

KI beslist op 23 februari over doorverwijzing ‘villamoord’ naar assisen: van verdachte Wim Beckmann nog altijd geen spoor

MerksplasOf Wim Beckmann, de notoire oplichter die in 2008 waarschijnlijk zijn vriendin Samira Bekkar door het hoofd schoot in zijn villa in Merksplas, voor het hof van assisen zal moeten verschijnen, blijft nog een vraag tot 23 februari. Donderdag kwam de zaak voor de Kamer van Inbeschuldigingstelling, maar een beslissing viel nog niet. Beckmann zelf is al zes jaar spoorloos, waardoor een doorverwijzing waarschijnlijk een proces bij verstek zou betekenen.

  1. “Hij liet de hond aan haar open wonden likken”: zoon (59) riskeert celstraf voor mishandeling en verwaarlozing van bejaarde moeder (80)
    PREMIUM

    “Hij liet de hond aan haar open wonden likken”: zoon (59) riskeert celstraf voor mishande­ling en verwaarlo­zing van bejaarde moeder (80)

    Ze moest leven tussen de uitwerpselen van haar hond, slapen in lakens die nooit gewassen werden en kreeg enkel een kommetje soep te eten. Een 59-jarige man uit Balen riskeert een celstraf voor zware mishandeling en verwaarlozing van zijn 80-jarige moeder. De advocaat van de beklaagde ziet het allemaal als één groot complot. “En moeten de thuisverpleegkundigen niet vervolgd worden voor schuldig verzuim?”
    Turnhout