Dijana zoekt een persoonlijke assistent maar dat is niet eenvoudig.
Volledig scherm
Dijana zoekt een persoonlijke assistent maar dat is niet eenvoudig. © Dirk Laenen

“Zonder hulp staat mijn leven stil”: student Dijana (20) met SMA vastberaden iets van haar leven te maken

De twintigjarige studente Dijana Lešić uit Merksem is dringend op zoek naar een persoonlijke assistent. Maar die zoektocht is blijkbaar moeilijker dan je zou denken. “Te weinig mensen nemen de job serieus en zien het eerder al iets vrijblijvends”, vertelt ze. “ Zonder hulp stopt mijn leven.” Daarom lanceert ze een oproep en hoopt ze zo de geschikte kandidaat te vinden. 

9 reacties

 • Uma Hendrickx

  2 jaar geleden
  Ik wil ze wel helpen
 • louis meuleman

  2 jaar geleden
  Meuleman Louis Dit is spijtig maar het is allemaal onbetaalbaar aan het worden als je per invalide persoon een persoonlijke assistent moet betalen en ook als die mensen dan maar 800 tot 1000 euro verdienen daarvoor om te werken in moeilijke omstandigheden dan kan ik begrijpen dat ze ander werk doen dat beter betaald
 • Marleen Breugelmans

  2 jaar geleden
  MYRTHE ik werk onder een bedienden contract. Eigenlijk moest ik werknemer schrijven. De meeste budgethouders werken met interim contracten want anders moeten ze jou ook betalen als ze jou diensten niet nodig hebben. Bij agilitas werk ik nu al een paar jaar met anciënniteit opbouw en dezelfde rechten als onbepaalde duur. Je begrijpt dat de loonkost voor hun hoog is en dat ze graag zoveel mogelijk van je diensten gebruik willen maken. Met verschillende mensen heb ik een deftig maandloon heb.
 • vicky vanderweyen

  2 jaar geleden
  Misschien een oproep tot werkzoekende die de motivatie kunnen opbrengen en ervaring kunnen opdoen om deze moedige dame te helpen.
 • Jerry VdMuysenberg

  2 jaar geleden
  Johan, Dijana is werkgever. Dwz dat een nettoloon van 1000€ per maand haar 2500€ per maand kost (rsz...). Verder nog kosten verzekering, preventie, boekhouding...Zo vloeit 60% van haar budget terug naar de staat. Succes Dijana, hopelijk vind je enkele leuke assistenten.
 1. City Pirates start voorbereiding met defensieve zorgen en moet noodgedwongen transfermarkt op. Verboven (23) stopt: “De goesting was weg”
  Voetbal tweede nationale B

  City Pirates start voorberei­ding met defensieve zorgen en moet noodgedwon­gen transfer­markt op. Verboven (23) stopt: “De goesting was weg”

  Ook bij tweede amateurklasser City Pirates meldde de spelersgroep zich afgelopen weekend voor de start van de voorbereiding. Na de fysieke testen zaterdag volgde meteen een eerste veldtraining en ook zondagochtend werd er getraind. Helemaal op schema zou je denken, maar toch verloopt niet alles in Merksem volgens plan. Omdat Arne Verboven besloot te stoppen met voetballen en David Iboma een half jaar uit is met een zware knieblessure, werd de spoeling achterin plots flinterdun en moeten de piraten de transfermarkt op.