Het justitiepaleis van Antwerpen.
Volledig scherm
Het justitiepaleis van Antwerpen. © belga

Zestiger met voorliefde voor SM en bondage misbruikt piepjonge meisjes: 12 jaar cel geëist

Een 69-jarige man uit Merksem is voor de Antwerpse rechtbank verschenen voor het verregaande seksueel misbruik van zijn kleindochter van 4 en twee meisjes van 4 en 10 jaar. De zestiger vergreep zich ook jarenlang aan zijn dochter, maar die feiten zijn intussen verjaard. Het parket vorderde 12 jaar cel en een terbeschikkingstelling van de strafuitvoeringsrechtbank voor 15 jaar.

3 reacties

 • lut vanhyfte

  3 jaar geleden
  'k Smeek álle mensen die geen ónmens willen uithangen om alsjeblieft x óneindig nooit meer zo af te geven op slachtoffers van seksueel misbruik die pas na jaren aangifte doen! U kon het nu zwart op wit lezen, de pederast z'n dochter stortte volledig in elkaar nadat men voorlas hoe hij spontaan bekende... Verdringing is een extreme vorm van zelfbescherming, schuld & schaamte maken óók écht dat men er jarenlang niets over zegt!
 • Mia Verhulst

  3 jaar geleden
  Ik begrijp niet dat die moeder haar dochtertjes achterliet bij de man (sorry, monster) die haar nota bene zeg misbruikt heeft!!!
 • Sophie DeWolf

  3 jaar geleden
  Hoe kan de dochter van de beklaagde de jonge dochters van haar vriendin bij haar vader achterlaten, wetende wat hij haar zelf heeft aangedaan? In ieder geval veel sterkte aan de slachtoffers. Die man hoort de gevangenis in te gaan voor een lange tijd!