Het justitiepaleis van Antwerpen.
Volledig scherm
Het justitiepaleis van Antwerpen. © belga

Zeldzame bloedziekte verzonnen om bejaarde tante 70.500 euro af te luizen

5 reacties

 • jan tobbak

  2 jaar geleden
  geld geld geld alles doen ze ervoor behalve werken
 • Marc Lomme

  2 jaar geleden
  Meneer Sven dat mens is 74 en waarschijnlijk heeft ze zich kapot gewerkt en zuinig geleefd voor haar oude dag ooit bij stilgestaan en ja het leven is duur!!
 • ilse vlaeminck

  2 jaar geleden
  @Sven: ze heeft er misschien heel haar leven hard voor gewerkt. Ongelooflijk wat je hier soms leest
 • Vincent .

  2 jaar geleden
  Sven, ken jij de financiele situatie van die vrouw dan. Mss had zij wel een deftige job vroeger! Zie ik daar toch enige vorm van jaloezei...? :-)
 • sven raets

  2 jaar geleden
  Hoe komt zo een oudere dame aan zo veel geld ? En dan maar klagen dat ze het rusthuis niet kunnen betalen maar ze gaan wekelijks naar de markt en gaan dan ook nog een koffie drinken met een stuk taart maar ola het leven is duur ze volgens hun
 1. Jan (39) uit Borgerhout organiseert fysieke en coronaproof teambuildings: “Collega’s hebben nood aan dat praatje aan het koffiemachine dat niet meer bestaat”
  BORGERHOUT

  Jan (39) uit Borgerhout organi­seert fysieke en corona­proof teambuil­dings: “Collega’s hebben nood aan dat praatje aan het koffiema­chi­ne dat niet meer bestaat”

  Wat we het afgelopen jaar duidelijk geleerd hebben is wat we het meeste missen als we in ons kot opgesloten zitten. Jan Masereel (39) uit Borgerhout blijft als drijvende kracht achter Content’ment toch nog fysieke teambuildings en groepsactiviteiten organiseren binnen de lockdownlijntjes. “Mensen zijn niet gemaakt om heel lang in hun kot te blijven, dat steek je niet weg met een maatregel meer of minder.”
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil