Dijana Lesic krijgt hulp van assistente Eva Nyeste.
Volledig scherm
Dijana Lesic krijgt hulp van assistente Eva Nyeste. © Benoit De Freine

Vrouw met spierziekte (20) vindt eindelijk hulp na oproep op HLN.be: “Dankzij Eva komt nu opnieuw orde in de chaos”

“Gezocht: persoonlijke assistent die jonge vrouw met SMA kan bijstaan in haar dagelijkse activiteiten.” Dat was ongeveer de samenvatting van de oproep die Dijana Lešić (20) uit Merksem eind september plaatste op HLN.be en in de krant. Nu heeft ze heugelijk nieuws en verwelkomt ze Eva (28) als haar nieuwe PA. “Haar motivatiebrief raakte me meteen diep en ik wist meteen dat Eva de vrouw was die ik zocht.”

1 reactie

 • rik van dijck

  2 jaar geleden
  Respect ! En veel plezier samen , een zéér nobele job !!!
 1. “Zonder hulp staat mijn leven stil”: student Dijana (20) met SMA vastberaden iets van haar leven te maken

  “Zonder hulp staat mijn leven stil”: student Dijana (20) met SMA vastbera­den iets van haar leven te maken

  De twintigjarige studente Dijana Lešić uit Merksem is dringend op zoek naar een persoonlijke assistent. Maar die zoektocht is blijkbaar moeilijker dan je zou denken. “Te weinig mensen nemen de job serieus en zien het eerder al iets vrijblijvends”, vertelt ze. “ Zonder hulp stopt mijn leven.” Daarom lanceert ze een oproep en hoopt ze zo de geschikte kandidaat te vinden.
 2. 100 jaar City Pirates: ‘Manu’ Nascimento Borges is moderne exponent van club én project als voetballer, rapper en acteur: “Mijn raad: jaag je dromen na, maar zorg voor plan B”
  Voetbal Tweede nationale B

  100 jaar City Pirates: ‘Manu’ Nascimento Borges is moderne exponent van club én project als voetballer, rapper en acteur: “Mijn raad: jaag je dromen na, maar zorg voor plan B”

  Vandaag viert Merksem 100 jaar voetbal. We spraken Emanoel Nascimento Borges voor het eerst begin 2015. De toen 17-jarige Braziliaanse-Belg was net voor de tweede week op rij in de basis gestart bij City Pirates, werd de ‘Tielemans van Merksem’ genoemd en droomde naar eigen zeggen van het hoogst haalbare. Nu, zes jaar later, staat de 23-jarige Antwerpenaar te boek als voetballer, muzikant en acteur. Hij is de moderne exponent van City Pirates en al waar de club voor staat. Ruim 60 jaar na Jef Mermans, is ook Borges een piraat.