Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © belga

Verkeerschaos na ongeval aan Sportpaleis op Antwerpse Ring

MerksemOp de E19 richting Nederland ter hoogte van het Sportpaleis is vrijdagmiddag een verkeersongeluk gebeurd. Een bestuurder geraakte lichtgewond. 

 1. Man riskeert vijf jaar cel omdat hij prostituees niet betaalde voor hun diensten: “Als dit verkrachting is, gaan veel mannen zweten”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Man riskeert vijf jaar cel omdat hij prostitu­ees niet betaalde voor hun diensten: “Als dit verkrach­ting is, gaan veel mannen zweten”

  Is het verkrachting wanneer een klant van een prostituee ervandoor gaat zonder te betalen? Dat was dinsdag een belangrijke vraag in de rechtszaak tegen Laurent V.N. (39). Hij zou 24 vrouwen zo om de tuin geleid hebben, al is dat niet de enige aanklacht. Met valse soa-tests overtuigde hij sommigen om zonder condoom te vrijen, en hij zou ook met één slachtoffer ongewenste seksuele handelingen gesteld hebben. “Moet hij behandeld worden? Ja”, aldus zijn advocate. “Maar hij heeft nooit bijvoorbeeld een vrouw van haar fiets gesleurd.”
 2. 100 jaar City Pirates: Het verhaal van de briljante ‘bombardier’ uit Merksem. Paul Van Himst: “Jef Mermans was mijn idool”

  100 jaar City Pirates: Het verhaal van de briljante ‘bombardier’ uit Merksem. Paul Van Himst: “Jef Mermans was mijn idool”

  Op 15 juli viert Merksem 100 jaar voetbal. Aan het huidige City Pirates gingen heel wat naamswijzigingen vooraf, maar of het nu onder de noemer Sint-Jan Football Club Merxem, Olse Merksem, Merksem-Antwerpen Noord SC of SC City Pirates Antwerpen is, het stamnummer 544 staat te boek als de club die ooit de thuis was van één van de beste voetballers uit de Belgische voetbalgeschiedenis, Jef Mermans.