Uniek optreden in St-Bartholomeuskerk

 1. Eervolle bekerexit voor Dominique Ernst en City Pirates na nipt verlies tegen Rupel Boom (1-2): “Zure nederlaag”

  Eervolle bekerexit voor Dominique Ernst en City Pirates na nipt verlies tegen Rupel Boom (1-2): “Zure nederlaag”

  City Pirates werd eervol uitgeschakeld in de vijfde ronde van de beker van België. Dominique Ernst bracht de thuisploeg wel op voorsprong, maar Rupel Boom knokte terug en liet zich ook na de rode kaart voor Polizzi niet meer verschalken, 1-2 werd het. Geen droomaffiche dus voor de piraten, die wel het nodige vertrouwen tankten om de mindere seizoenstart door te spoelen de komende weken.
 2. Dubbele pech: dag voor sluiting horeca botst auto tegen veranda van Het Nieuwe Palinghuis
  Antwerpen

  Dubbele pech: dag voor sluiting horeca botst auto tegen veranda van Het Nieuwe Palinghuis

  Het personeel en enkele klanten van het restaurant Het Nieuwe Palinghuis aan de Sint-Jansvliet schrokken zich zaterdag op de middag een hoedje. Een man had zijn wagen geparkeerd ter hoogte van het restaurant, maar wilde vertrekken in de richting van de Plantinkaai. De man zette het draaimanoeuvre in, maar reed dan plots achteruit in plaats van vooruit waardoor hij tegen de veranda van het restaurant terechtkwam. Enkele ramen hebben het begeven door de botsing.
 1. Reuzegommer voor de rechter na dronken geweld in Leuvense pitabar: “Neus gebroken en dan gevlucht als laffe hond”
  PREMIUM
  Leuven

  Reuzegom­mer voor de rechter na dronken geweld in Leuvense pitabar: “Neus gebroken en dan gevlucht als laffe hond”

  Een vuistslag in een Leuvense pitabar na een nachtje stappen kan J.V. uit Brasschaat duur komen te staan in de strafrechtbank. De Antwerpenaar, die tevens lid was van de beruchte studentenclub Reuzegom, herinnert zich naar eigen zeggen niets meer van de dronken avond twee jaar geleden. Na de feiten, waarbij hij de neus van het slachtoffer brak, ging hij ervandoor. “Als een laffe hond”, voegde de burgerlijke partij daar fijntjes aan toe.
 2. Drie supermarkten aan Bredabaan gecontroleerd op koelinstallaties: in één winkel overal ongedierte
  Merksem

  Drie supermark­ten aan Bredabaan gecontro­leerd op koelinstal­la­ties: in één winkel overal ongedierte

  Drie supermarkten aan de Bredabaan in Merksem zijn afgelopen woensdag gecontroleerd op overtredingen aangaande geurhinder en de staat van hun koelinstallaties. In één winkel werd ongedierte aangetroffen, werden producten vernietigd waarvan de houdbaarheidsdatum overschreden was en bleek de infrastructuur ondermaats. De politie heeft processen-verbaal opgesteld en zal de zaak aan een hercontrole onderwerpen.