Illustratiebeeld Antwerpse Ring Viaduct Merksem
Volledig scherm
Illustratiebeeld Antwerpse Ring Viaduct Merksem © BELGA

Twee rijstroken versperd door ongeval op Antwerpse Ring in Merksem richting Nederland

 1. Ereprijs Grote Stroboer 2022 voor gymclub Klimop RT Merksem en Eddy Van Schevensteen
  Merksem

  Ereprijs Grote Stroboer 2022 voor gymclub Klimop RT Merksem en Eddy Van Scheven­steen

  De Merksemse ereprijs Grote Stroboer - een prijs voor een Merksemnaar of Merksemse vereniging die zich inzet voor een nobel doel, Merksemnaren bij elkaar brengt of uitzonderlijke initiatieven of prestaties neerzette in het afgelopen jaar - wordt in 2022 al voor de 26ste keer uitgereikt. Dit jaar valt de eer te beurt aan gymvereniging Klimop RT Merksem en dagelijks bestuurder Eddy Van Schevensteen. Ondanks heel wat uitdagingen behaalden de gymnasten steeds mooie resultaten en bouwde de club een hechte gemeenschap uit.
 1. Spencer Verbiest en City Pirates gaan op bezoek bij Lyra-Lierse dat start helemaal miste: “Die 1 op 9 maakt hen nog gevaarlijker”
  voetbal tweede nationale B

  Spencer Verbiest en City Pirates gaan op bezoek bij Ly­ra-Lier­se dat start helemaal miste: “Die 1 op 9 maakt hen nog gevaarlij­ker”

  City Pirates moest vorig weekend vrede nemen met een puntendeling in de derby tegen Berchem (2-2). Met een vier op negen hangen de Piraten zo in de buik van het klassement en dus wordt het de komende weken zaak om vooral niet weg te zakken. Om dat te voorkomen moeten de troepen van coach Spencer Verbiest het zware drieluik met RC Mechelen, Cappellen en Lyra-Lierse, de tegenstander zaterdagavond, goed doorstaan.