Lindsai, 13-jarig meisje dat zwaar toegetakeld werd door enkele medeleerlingen van het Stedelijk Lyceum in Merksem
Volledig scherm
Lindsai, 13-jarig meisje dat zwaar toegetakeld werd door enkele medeleerlingen van het Stedelijk Lyceum in Merksem © Photo News

Twee leerlingen preventief geschorst na zware agressie tegen Lindsai (13) op school in Merksem

Het Stedelijk Lyceum in Merksem heeft voorlopig twee leerlingen die betrokken waren bij het in elkaar slaan van de 13-jarige Lindsai, preventief geschorst. De school voert nu een tuchtonderzoek en bekijkt welke definitieve maatregelen er later genomen moeten worden. Ook de politie is met een onderzoek gestart. “Onze primaire zorg is ook om Lindsai - als ze naar onze school wil terugkomen - op een warme manier te begeleiden.” De ouders zijn erg opgelucht dat het incident zo ernstig genomen wordt.

41 reacties

 • Razi Duymazlar

  2 jaar geleden
  Goed laten boeten, shorsen van school... ok, en al die vrije tijd dan, ze zullen er niet ongelukkig van worden, dus, laat ze maar gemeenschaps werken doen, onder begeleiding, ze moeten het voelen
 • Roy Coocks

  2 jaar geleden
  Curieus, van zodra dat in de media kwam werd plots de hele schooldirectie wakker. Tja, nu kan ze zich niet meer verschuilen achter haar gebruikelijke wollige smoesjes.
 • Valerie Courtens Decabooter

  2 jaar geleden
  Ik snap niet dat volwassen omstaanders niet reageren of mensen die langskomen met de wagen. Het is een kleintje om u aan de kant te plaatsen en daar tussen te komen want hoe zou je zelf zijn als het u kind was . Het komt hier erger en erger in deze wereld. Voed u kinderen deftig op zou ik zeggen.
 • Resist You

  2 jaar geleden
  Opvoeding dat is de schuld en de basis die aan de ouders ligt .
 • Olivia Breuer

  2 jaar geleden
  De pesters moeten goed gestraft en behandeld worden. Ze gaan dit anders opnieuw doen. Is het niet op deze school dan is het op een ander of in het dagelijks leven. Als je durft zo met een mens om te gaan en er geen spijt van hebt is het noet normaal maar ziekelijk.
 1. Ouders van Loes over liedje met Koen Wauters: “Voor Loes en alle sterretjes in de hemel”
  Schoten

  Ouders van Loes over liedje met Koen Wauters: “Voor Loes en alle sterretjes in de hemel”

  De opnames van het album ‘Voor Loes’ als eerbetoon voor het verongelukte meisje Loes de Laat (7) uit Schoten zijn klaar. De cd-voorstelling die gepland stond op 18 december gaat ook gewoon door met de geldende coronamaatregelen. Vooral het nummer met Koen Wauters, Jean-Bosco Safari en de klasgenootjes van Loes is ontroerend. “Voor Loes en alle kindjes die ‘s avonds onze sterretjes in de hemel aansteken.”