De zoveelste granaataanslag in Antwerpen. Doelwit deze keer: flatgebouw aan Leiebos, Merksem.
Volledig scherm
De zoveelste granaataanslag in Antwerpen. Doelwit deze keer: flatgebouw aan Leiebos, Merksem. © Marc De Roeck

Opnieuw granaataanslag in Antwerpen: “Wakker geschud door twee luide knallen”

Er is alweer een aanslag geweest op een gebouw in Antwerpen vannacht. Het gelijkvloers van een appartementsgebouw aan Leiebos in het district Merksem werd geviseerd door granaten. Niemand raakte gewond. Politie, parket, DOVO en labo kwamen ter plaatse voor onderzoek.

52 reacties

 • Michel Den Dikke

  4 jaar geleden
  Antwerpen is nu eenmaal cultureel verrijkt, beetje tolerant blijven voor andere culturen eh? In sommige culturen is het nu eenmaal normaal om met granaten te smijten.
 • bart bever

  4 jaar geleden
  De Winter als Burgervader (ik haat het woord meester) zou beter zijn. En aan al de believers dat het vroeger beter was...zijn blijkbaar de beelden vergeten van Dyab Abou Jahjah op de Turnhoutsebaan.
 • ANDRE AERTS

  4 jaar geleden
  ""ZIE IK DE LICHTJES VAN ""aan"" DE SCHELDE"" De voorspellingen in 1952 waren zéér juist!
 • Ronny Ooijen

  4 jaar geleden
  William Bonny, ik wist niet dat Bart De Wever voorzitter was bij Groen of SPa. Alhoewel, ondanks zijn grote woorden dat hij die socialisten nooit meer wou zien in antwerpen, kroop hij er toch mee in bed. Misschien kan u aan Francken vragen om nog eens 1500 Syriërs naar hier te halen. Ik zou als ik u was zwijgen over smeergeld.
 • Rene Philips

  4 jaar geleden
  Ze ontvluchten hun land voor de oorlog en beginnen hier dan maar oorlog te voeren om geen al te grote cultuurshock te moeten ervaren.