Vorige week werden de opritten richting Nederland van het complex Merksem al gesloten, en dit voor een periode van liefst 10 jaar.
Volledig scherm
Vorige week werden de opritten richting Nederland van het complex Merksem al gesloten, en dit voor een periode van liefst 10 jaar. © Klaas De Scheirder

Oosterweel: zes weken lang kapwerken langs Antwerpse ring in Merksem

MerksemOp maandag 25 oktober starten de Oosterweelwerken langs de Antwerpse ring in Merksem. Tussen Groenendaallaan en Masurebrug worden de bermen bouwklaar gemaakt. De aannemer zal de bomen en het struikgewas kappen, werftoegangen aanleggen en werfinrichting plaatsen. 

  1. Lucky Omeruo scoort en mist penalty bij City Pirates dat les in efficiëntie krijgt van Hasselt (1-2): “Deze fout snel goedmaken”
    voetbal tweede nationale B

    Lucky Omeruo scoort en mist penalty bij City Pirates dat les in efficiën­tie krijgt van Hasselt (1-2): “Deze fout snel goedmaken”

    City Pirates speelde Sporting Hasselt zaterdagavond bij momenten helemaal van de mat, maar finaal bleef de thuisploeg zonder punten achter. Na de vroege achterstand, een strafschop van Bracké, zette Lucky Omeruo zijn eigen penaltymisser nog recht met de gelijkmaker, maar alweer een resem gemiste kansen later, lag de bal een tweede keer in het net aan de overkant. De Piraten zetten daarop alle zeilen bij in hun zoektocht naar minstens een punt, maar het bleef 1-2.