Het ongeval deed zich voor in de Maantjessteenweg in Merksem.
Volledig scherm
Het ongeval deed zich voor in de Maantjessteenweg in Merksem. © Marc De Roeck

Oeps, bocht verkeerd ingeschat...

In de Maantjessteenweg in Merksem heeft een jongedame met haar auto woensdagnamiddag haar bocht gemist. Ze knalde daarbij op een geparkeerde wagen. Beide voertuigen moesten getakeld worden. De vrouw werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

  1. Topslagerij Millevaches opent nieuwe vestigingen in Hoogstraten en Westmalle: “Alles zelf bereid met zelf gekweekte runderen op boerderij in Frankrijk”

    Topslage­rij Milleva­ches opent nieuwe vestigin­gen in Hoogstra­ten en Westmalle: “Alles zelf bereid met zelf gekweekte runderen op boerderij in Frankrijk”

    De gekende slagerij-atelier Millevaches met vestigingen op ’t Eilandje in Antwerpen en de Turnhoutsebaan in Schilde opent dit jaar nog twee nieuwe vestigingen in de Noorderkempen. De winkels openen in november op de Vrijheid in Hoogstraten en tegenover het oude gemeentehuis in Westmalle. “Het vlees, de charcuterie, de verse bereidingen: alles wordt gemaakt van onze eigen runderen van onze boerderij in Frankrijk”, vertellen Peter Van Hulle, Eric Electeur en Tom Drubbel.