Volledig scherm
© PZ Antwerpen

Minstens 6 auto’s beschadigd door vrachtwagen

MerksemEen vrachtwagen heeft maandagochtend zeker 6 auto’s beschadigd die aan de Spaailand en Bordink geparkeerd stonden. Blijkbaar zou de chauffeur van de vrachtwagen zijn uitgestapt om de schade te bekijken, maar daarna weer zijn doorgereden.

 1. Antwerps koppel met drie cafés wil vrijwillig gaan werken in vaccinatiedorp: “Misschien kunnen we dáar een toog installeren en een vat aansluiten?”
  ANTWERPEN

  Antwerps koppel met drie cafés wil vrijwillig gaan werken in vaccinatie­dorp: “Misschien kunnen we dáar een toog installe­ren en een vat aansluiten?”

  Met een dag-, avond- en nachtcafé hebben zaakvoerders Christopher Van Loo (52) en Stephanie Stokhuyzen (32) een hele dag lang inkomsten in het hartje van Antwerpen. Maar dat is uiteraard buiten het virus gerekend. Het koppel stelt zich nu kandidaat als vrijwilliger in het grote vaccinatiedorp op Park Spoor Oost. “We doen dit ook voor onszelf, hoe sneller deze miserie voorbij is, hoe beter.”
 2. Inwoners noordrand hielden zich massaal aan coronaregels: slechts enkele pv’s voor vuurwerk en amper lockdownfeestjes
  Noordrand Antwerpen

  Inwoners noordrand hielden zich massaal aan coronare­gels: slechts enkele pv’s voor vuurwerk en amper lockdown­feest­jes

  In de verschillende politiezones in de noordrand van Antwerpen werden tijdens de nacht van oud op nieuw heel wat extra ploegen ingezet, maar uiteindelijk werd het jaar 2021 vrij rustig ingezet. Wel werden er pv’s opgesteld voor het negeren van de avondklok en het bezit of afsteken van vuurwerk. In Malle is een lockdownfeestje van 10 jongeren stilgelegd. Ze waren stevig aan het vieren in een chalet.
 1. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"

 2. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"