Sfeerbeeld. Op 9 juli organiseert het district 'Merksem Feest en Zingt' voor jong en oud in het Bouckenborghpark.
Volledig scherm
Sfeerbeeld. Op 9 juli organiseert het district 'Merksem Feest en Zingt' voor jong en oud in het Bouckenborghpark. © Mechelen Feest

‘Merksem Feest en Zingt’ in Bouckenborghpark met kinderanimatie en barbecue

MerksemVrijdag 9 juli viert Vlaanderen het Feest van de Vlaamse Gemeenschap. Om dit extra in de kijker te zetten, organiseert het district Merksem een openluchtfeest in het Bouckenborghpark. De feestelijke dag wordt afgesloten met een barbecue en een meezingfestijn met Wim Leys en zijn band.

  1. In 1994 overleed hun moeder bij een auto-ongeval, nu gaan zussen op zoek naar meer informatie: “De onwetendheid blijft knagen”
    Boom/Rumst/Merksem/Deurne

    In 1994 overleed hun moeder bij een au­to-ongeval, nu gaan zussen op zoek naar meer informatie: “De onwetend­heid blijft knagen”

    Vanessa (37) en Jessica D’haese (38) zijn gestart met een zoektocht naar informatie over hun overleden moeder Nancy Van Landeghem. Zij kwam in 1994 om het leven in een ongeval nabij de Belgisch-Franse grens, toen de zussen zelf amper 9 en 11 jaar waren. Met de weinige gegevens die ze nu hebben, hopen ze via de sociale media de hiaten in het verhaal te kunnen invullen. “We zouden graag alles een plaats kunnen geven, maar als je achterblijft met zoveel vragen is dat onmogelijk.”