De nieuwe Parkklassen zijn omgeven door groen
Volledig scherm
De nieuwe Parkklassen zijn omgeven door groen © Dirk Laenen

Leren rekenen tussen het groen: leerlingen Groenendaal nemen intrek in nieuwe Parkklassen

Van tijdelijke containerklassen naar één van de meest duurzame schoolgebouwen in Vlaanderen. De leerlingen van het eerste leerjaar van lagere school Groenendaal in Merksem zetten op hun eerste schooldag een gigantische stap. Het Antwerpse architectenbureau HUB ontwierp gloednieuwe parkklassen die energiezuinigheid, circulariteit en innovatieve architectuur combineren in het midden van een historisch park.

0 reacties

 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 2. Joy Van De Bogerd en City Pirates gaan na 0 op 6 en pandoering tegen RC Mechelen op zoek naar eerherstel tegen leider Cappellen: “Als ploeg reageren”
  voetbal tweede nationale B

  Joy Van De Bogerd en City Pirates gaan na 0 op 6 en pandoering tegen RC Mechelen op zoek naar eerherstel tegen leider Cappellen: “Als ploeg reageren”

  City Pirates leed vorig weekend een zware nederlaag tegen Racing Mechelen (0-5) en tuimelde intussen terug naar de voorlaatste plaats in de rangschikking. Ook kapitein Joy Van Den Bogerd, de antiheld vorige zondag met een domme rode kaart, beseft dat de balans niet bepaald positief oogt en daarom hoopt hij op een collectieve reactie van de Piraten zaterdagavond, wanneer leider Cappellen op bezoek komt.