Laura Duchesnet mocht de dansers van Dua Lipa kleden voor haar optreden in het Sportpaleis.
Volledig scherm
PREMIUM
Laura Duchesnet mocht de dansers van Dua Lipa kleden voor haar optreden in het Sportpaleis. © Joel Hoylaerts

Laura (22) is kleedster voor Harry Styles, nadat ze ook al dansers van Dua Lipa kleedde: “Ik had vroeger een T-shirt met zijn gezicht op, nu help ik backstage bij zijn tour”

MerksemDuizenden enthousiaste fans zakken donderdagavond af naar het Sportpaleis voor Harry Styles’ ‘Love On Tour’, maar Laura Duchesnet (22) uit Merksem zal in de backstage te vinden zijn. De Antwerpse is kleedster tijdens het optreden, nadat ze ook de dansers van Dua Lipa hielp zonder kleerscheuren en op tijd op het podium terecht te komen. “Soms heb je maar 30 seconden de tijd voor een kledingwissel: als alles dan lukt, is je avond goed”, glundert Laura.

 1. Liliane Saint-Pierre wil niet van podium wijken tijdens opening Antwerp Pride: “Dan moet die ‘deejay’ na mij maar een nummertje minder draaien”
  Play
  ANTWERP PRIDE

  Liliane Saint-Pier­re wil niet van podium wijken tijdens opening Antwerp Pride: “Dan moet die ‘deejay’ na mij maar een nummertje minder draaien”

  Spannende opener voor de jubileumeditie van Antwerp Pride. De eerste act van het festival - Liliane Saint-Pierre - ging ruim over haar speeltijd en wilde met geen stokken van het podium wijken. Het kwam tot een klein akkefietje met de organisatie en presentator Aster Nzeyimana. “Dit gebeurt enkel in Vlaanderen, en ook alleen maar met vrouwen, ik blijf hier voor mijn part tot morgen staan.”
 2. Muzikaal eerbetoon aan Ferre Grignard (1939-1982) in zijn stamcafé De Muze
  ANTWERPEN

  Muzikaal eerbetoon aan Ferre Grignard (1939-1982) in zijn stamcafé De Muze

  Onder het goedkeurend oog van zijn portret in jazzcafé De Muze werd maandagavond een muzikale ode gebracht aan Ferre Grignard. De kunstenaar en muzikant overleed exact veertig jaar geleden nadat hij op zijn 43 jaar de strijd verloor tegen kanker. Biograaf-verzamelaar Philippe Golbert (51) zat als kind bij Ferre op de schoot en bracht met zijn band een hommage aan de oude boezemvriend van zijn vader.