Illlustratiebeeld: Politie 24/7 is een programma over het werk van Lokale Politie Antwerpen.
Volledig scherm
Illlustratiebeeld: Politie 24/7 is een programma over het werk van Lokale Politie Antwerpen. © © VRT

Jong koppel betrapt tijdens dealen van drugs in auto

MerksemDe politie heeft zaterdag een koppel gearresteerd omdat ze handelden in verdovende middelen. De man (20) en vrouw (24) worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

 1. Student Arne (23) kwalificeerde zich voor Ironman in Hawaï: “Ik oefen op mijn eentje met behulp van trainingsschema’s”
  Antwerpen

  Student Arne (23) kwalifi­ceer­de zich voor Ironman in Hawaï: “Ik oefen op mijn eentje met behulp van trainingsschema’s”

  Eind augustus kwalificeerde student Arne Flothman (23) zich voor het Ironman wereldkampioenschap triatlon in Hawaï. Deze straffe prestatie bereikte hij na slechts twee jaar trainen. Als amateuratleet draait hij zelf op voor de kosten van zijn deelname, daarom houdt hij een inzamelingsactie. “Het goedkoopste verblijf dat ik heb gevonden kost 10.000 euro voor anderhalve week.”
 2. Gevel beklad met enkele woorden waaronder ‘coke’, drie verdachten opgepakt en mogelijk explosieven gevonden in Merksem
  Play
  Merksem

  Gevel beklad met enkele woorden waaronder ‘coke’, drie verdachten opgepakt en mogelijk explosie­ven gevonden in Merksem

  Het was vrijdagnacht opnieuw prijs aan de woning van Gianni en Giorgi F aan de Rietschoorvelden in Merksem. Nadat er eerder deze week een vuurwerkbom in de voortuin belandde, werd deze keer de gevel beklad met rode verf. De boodschap is niet helemaal duidelijk, maar het laatste woord lijkt op ‘coke’. In de onmiddellijke omgeving heeft het SRT-team van de politie drie verdachten kunnen arresteren. Onder een wagen werd een explosief aangetroffen. Dat is later door Dovo op een veilige plaats tot ontploffing is gebracht.