De firma Probumat is gevestigd aan de Oostkaai in Merksem.
Volledig scherm
De firma Probumat is gevestigd aan de Oostkaai in Merksem. © rv

Groothandel bouwmaterialen blijft open en zet werknemer op uitkijk tegen politiecontroles

Burgemeester Bart De Wever heeft de groothandel Probumat in bouwmaterialen in Merksem een verplichte sluiting opgelegd in het kader van de coronacrisis. De groothandel is bij diverse controles betrapt op opening van de winkel annex magazijn. De firma had een werknemer op uitkijk gezet tegen politiecontroles. 

 1. Merksems interieuragentuur organiseert ‘Inspiration Days’ door afgelaste beurzen: “Ik wil pionier zijn in de Scandinavische stijl”
  Merksem

  Merksems interieura­gen­tuur organi­seert ‘Inspirati­on Days’ door afgelaste beurzen: “Ik wil pionier zijn in de Scandinavi­sche stijl”

  Niet alleen Ikea brengt Scandinavië naar je thuis, ook Merksems agentuur Stilfuld doet in volle coronatijd een evenwaardige poging. Tijdens de ‘Inspiration Days’ pakt de interieurwinkel uit met de nieuwe zomercollectie van hoofdzakelijk jonge, lokale Scandinavische merken: “Ideaal voor interieur- of verlichtingswinkels die early adopters willen zijn.”
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 3. Antwerps koppel wil imago van rijst opkrikken met webshop: “Rijst koken in een plastic zakje? Heiligschennis”
  ANTWERPEN

  Antwerps koppel wil imago van rijst opkrikken met webshop: “Rijst koken in een plastic zakje? Heilig­schen­nis”

  Toen Babak Khazaeli (33) zijn kersverse vriendin Annemie Struyf (29) - niet díe Annemie Struyf - net leerde kennen was hij in shock dat ze rijst kookte in een plastic zakje. Jaren later lanceert het Antwerps koppel de webshop ‘RiceMeUp’ om rijst weer hip te maken. “Van de klassieke basmati tot Perzichse smoky- en zwarte biorijst en alles wat goed oogt en lekker ruikt.”
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen