De best verklede loper krijgt een toffe prijs.
Volledig scherm
De best verklede loper krijgt een toffe prijs. © RV

Fort van Merksem decor van Halloween Survival Run

MerksemHet Fort van Merksem wordt op zaterdag 30 oktober omgetoverd tot een griezelig hindernissenparcours. Deelnemers van de Halloween Survival Run staan er oog in oog met spoken, vampiers en andere engerds. Elke deelnemer krijgt gratis een kom heerlijke pompoensoep.

  1. Horeca-ondernemer wordt met nieuwe regels drie keer in portefeuille geraakt: “Hoezo, het nachtleven is een broeihaard? Vorig weekend waren er amper drie besmettingen”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Horeca-ondernemer wordt met nieuwe regels drie keer in portefeuil­le geraakt: “Hoezo, het nachtleven is een broeihaard? Vorig weekend waren er amper drie besmettin­gen”

    Het nachtleven gaat dicht, net zoals professioneel georganiseerde evenementen, tenzij ze al zittend kunnen plaatsen zoals een optreden in een concertzaal. De horeca moet alweer stoppen om 23 uur. Daarmee wordt Antwerps ondernemer Wim Van der Borght drie keer geraakt in zijn portefeuille: “En wie zegt dat het hierbij blijft? Wat is het volgende? Horeca volledig sluiten? Wat wordt het definitieve nekschot voor onze sector?”