Op de Bredabaan in Merksem opende woensdagochtend een gloednieuwe Albert Heijn.
Volledig scherm
Op de Bredabaan in Merksem opende woensdagochtend een gloednieuwe Albert Heijn. © AH

Feestelijke opening nieuwe Albert Heijn op Bredabaan in Merksem

MerksemNederlandse supermarktketen Albert Heijn telde al 61 winkels in België, en vandaag opende nummer 62 haar deuren op de Bredabaan 387 in Merksem. In de ruime winkel van 1.400m2 worden veertig mensen tewerkgesteld. “We willen een warme buurtwinkel worden”, klinkt het bij franchisenemer Pieter-Jan Vaes.

  1. Man riskeert vijf jaar cel omdat hij prostituees niet betaalde voor hun diensten: “Als dit verkrachting is, gaan veel mannen zweten”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Man riskeert vijf jaar cel omdat hij prostitu­ees niet betaalde voor hun diensten: “Als dit verkrach­ting is, gaan veel mannen zweten”

    Is het verkrachting wanneer een klant van een prostituee ervandoor gaat zonder te betalen? Dat was dinsdag een belangrijke vraag in de rechtszaak tegen Laurent V.N. (39). Hij zou 24 vrouwen zo om de tuin geleid hebben, al is dat niet de enige aanklacht. Met valse soa-tests overtuigde hij sommigen om zonder condoom te vrijen, en hij zou ook met één slachtoffer ongewenste seksuele handelingen gesteld hebben. “Moet hij behandeld worden? Ja”, aldus zijn advocate. “Maar hij heeft nooit bijvoorbeeld een vrouw van haar fiets gesleurd.”