Ellen, met rechts een foto van haar verbrande pols.
Volledig scherm
Ellen, met rechts een foto van haar verbrande pols. © RV

Ellen (25) loopt zware brandwonde op door Fitbit: “Ik werd wakker en voelde mijn arm branden”

Een jonge vrouw uit het Antwerpse Merksem heeft een zware brandwonde opgelopen door haar Fitbit, een horloge dat onder meer bijhoudt hoeveel stappen je zet en wat je hartslag is. Alsof dat nog niet erg genoeg was, liep haar poging om haar geld terug te krijgen op niets uit.

8 reacties

 • Dante Mertens

  1 jaar geleden
  @ Tina Colpaert en anderen: Heb je je TV nodig? doe hem dan ook maar weg. Als ge zo gaat beginnen hebben we veel niet nodig hoor, breng je wasmachine dan ook maar weg en was de kleren van je gezin met de hand op een houten plankje in een stromend beekje. "nodig" is dat niet neen, die smartwatches en fitnesstrackers... Maar mogen mensen zélf nog kiezen waaraan ze hun geld besteden ja? ook al is het in uw ogen niet altijd 'nodig' of nuttig?
 • Tina Colpaert

  1 jaar geleden
  En heb je dat echt allemaal nodig zn dingen?
 • Adriaan Schellekens

  1 jaar geleden
  De vrouw in Europa kan achter haar geld fluiten en waarschijnlijk zal de man in Amerika op zijn Amerikaans een paar miljoen kunnen krijgen?
 • Angelo De vie

  1 jaar geleden
  Ik was voorstander van de Fitbit, ik ging zowat af op de Kcal, ik werd moddervet! En die stappenteller is al helemaal om te lachen, het is brol mensen. Ga af op u voeding en reken uit hoeveel Kcal je opneemt en verbrand, daarna voeding aanpassen
 • Leon Van der Neffe

  1 jaar geleden
  Niet veralgemenen he Marcel Desmet! Het is niet omdat dit voor jou geen nut heeft dat het voor andere mensen niet nuttig kan zijn. Ik ben bv wél sportief en vind de Fitbit zeer handig om mijn prestaties en lichaam te monitoren. Welkom in de 21ste eeuw he
 1. Expo ‘Who is the Other?’ verplaatst zich in ‘de ander’: “Begrip en verbondenheid noodzakelijk in deze tijden”
  ANTWERPEN

  Expo ‘Who is the Other?’ verplaatst zich in ‘de ander’: “Begrip en verbonden­heid noodzake­lijk in deze tijden”

  Negen kunstenaars en sociaal theater en kunstencentrum Tutti Fratelli slaan de handen in elkaar voor de expo ‘Who is the Other?’ in het stadscentrum. Via verschillende kunstdisciplines onderzoeken de artiesten de wijze waarop iemand zichzelf tot een ander kan of hoort te verhouden. “Het is niet altijd even gemakkelijk om je te bewegen in andermans hoofd.”
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech