Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Kristien Bollen

Dronken bestuurder (33) betrapt op weg naar nachtwinkel: “Ik ga alcohol kopen, maar moet snel zijn want dochter (2) ligt thuis te slapen”

MerksemEen 33-jarige zelfverklaarde kickboxer heeft de zaterdagnacht in de cel mogen doorbrengen nadat hij onder meer een agent in een wurggreep nam tijdens een alcoholcontrole. De man werd betrapt toen hij naar de nachtwinkel op weg was om alcohol te kopen. Zijn tweejarig dochtertje lag thuis in bed te slapen.

 1. Ook Antwerps kopstuk in cel in Dubai na Europese actie tegen drugskartel
  Play
  Antwerpen

  Ook Antwerps kopstuk in cel in Dubai na Europese actie tegen drugskar­tel

  De Europese politieorganisatie Europol heeft in zes landen 49 verdachten gevat die verdacht worden van grootschalige internationale drugshandel. Enkele kopstukken zijn opgepakt in de Verenigde Arabische Emiraten die tot nu toe golden als vrijhaven voor de drugsbaronnen. Eén van de gearresteerden is Hoesny A., één van de grootste drugscriminelen uit Antwerpen. Deze zomer werd in zijn entourage zo'n 1 miljoen euro in beslag genomen.
 2. Opvolging verzekerd: tienjarige kleindochter Fernand Huts ontwerpt haar eigen Boerentoren
  ANTWERPEN

  Opvolging verzekerd: tienjarige kleindoch­ter Fernand Huts ontwerpt haar eigen Boerento­ren

  De Amerikaanse sterarchitect Daniel Libeskind wist deze week niet elke Antwerpenaar te overtuigen van zijn ontwerp voor de nieuwe Boerentoren van Fernand Huts, maar zelf was hij vrijdagavond wel geëmotioneerd. Niet door zijn eigen project, maar door de maquette van Huts’ kleindochter Emmanuel (10), die haar eigen toren - mét logo van Katoen Natie - mocht voorstellen aan de wereldbekende architect.