Maandag 15 en donderdag 18 november kunnen Merksemse senioren gratis deelnemen aan een les aquagym in zwembad Park.
Volledig scherm
Maandag 15 en donderdag 18 november kunnen Merksemse senioren gratis deelnemen aan een les aquagym in zwembad Park. © Kristof Pieters

Dansen op een echt bal of lachen met William Boeva: feestweek voor Merksemse senioren op komst

MerksemVan maandag 15 tot en met zondag 21 november organiseert het district Merksem ‘In Petto’, een feestweek voor alle Merksemse senioren tijdens de jaarlijkse Week van de Senior. “Na een lange periode in ons kot is het stilaan tijd om weer wat meer buiten te komen”, klinkt het bij de organisatie. 

  1. Man met groot keukenmes gevat op tramtoestel uit Merksem: “Hij stak het tussen de deuren om ervoor te zorgen dat ze weer open gingen”
    Antwerpen/Merksem

    Man met groot keukenmes gevat op tramtoe­stel uit Merksem: “Hij stak het tussen de deuren om ervoor te zorgen dat ze weer open gingen”

    De Antwerpse politie heeft vorige week donderdag een man gearresteerd die voor consternatie had gezorgd op een tramtoestel. Toen hij in Merksem wilde opstappen, maar de deuren vlak voor zijn neus sloten, schoof hij een groot keukenmes tussen de deuren om hen weer open te krijgen. Enkele van de passagiers werden bang bij het zien van het mes en belde de politie.