Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Benoit De Freine

Coronatoelage voor Merksemse culturele verenigingen

MerksemOm de Merksemse culturele verenigingen te steunen, biedt het district een toelage aan om extra kosten door corona te dekken. Op www.merksem.be/subsidies staat het reglement. Aanvragen voor de toelage kunnen worden ingediend tot het einde van 2021.

 1. Zeg niet langer CC Merksem, maar wel Schouwburg Noord: nieuwe naam moet bovenlokaal karakter in de verf zetten
  MERKSEM

  Zeg niet langer CC Merksem, maar wel Schouwburg Noord: nieuwe naam moet bovenlo­kaal karakter in de verf zetten

  Al meer dan 23 jaar is het cultureel centrum van Merksem een hotspot voor cultuurliefhebbers van binnen en buiten de stad. Het stadsbestuur besliste recent om het centrum de officiële status van ‘schouwburg’ toe te kennen, om die bovenlokale uitstraling extra in de verf te zetten. Daar hoort niet enkel een nieuwe naam bij maar ook een compleet gerenoveerde zaal. “Zeg niet langer CC Merksem, zeg Schouwburg Noord.”
 2. Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een gigantische led-wall in New York geworden”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een giganti­sche led-wall in New York geworden”

  Amper 24 jaar oud is ze, maar ze pronkt wel al met haar foto op het billboard van het iconische Times Square in New York. Miss Angel was de hele maand lang Equal Artist en Cover Girl voor streamingdienst Spotify, niet enkel in ons land maar ook wereldwijd. “Ik ben opgegroeid tussen een heleboel zussen, het voelt dus heel natuurlijk om me te blijven omringen door vrouwen.”
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  1

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.