Na een uitwijkmanoeuvre reed de Volkswagen een droogkuis binnen.
Volledig scherm
Na een uitwijkmanoeuvre reed de Volkswagen een droogkuis binnen. © Marc De Roeck

Auto wijkt uit na ongeval en rijdt droogkuis binnen

Door een uitwijkmanoeuvre is een Volkswagen kort voor de middag binnengereden in een droogkuis op het kruispunt van de Laarsebaan met de Maantjessteenweg in Merksem (Antwerpen). De chauffeur moest uitwijken voor een andere wagen. Twee personen zijn lichtgewond: een voetganger en de bediende van de droogkuis. 

0 reacties

 1. OLT Rivierenhof kondigt Gratis Vrijdagconcerten aan en staat klaar om aftrap te geven van vier maanden lang feest
  DEURNE

  OLT Rivieren­hof kondigt Gratis Vrijdagcon­cer­ten aan en staat klaar om aftrap te geven van vier maanden lang feest

  Zomerfestival OLT Rivierenhof maakt zich klaar voor vier maanden jolijt in het openluchttheater in park Rivierenhof in Deurne. Met eindelijk nog eens ‘een zomer zoals in 2019’ heeft de organisatie alles uit de kast gehaald om een wonderbaarlijk programma samen te stellen. Op het programma onder andere Brian Wilson, DJ Shadow, Chet Faker, Rise Against, Elvis Costello, Lianne La Havas, Johan Verminnen, Meskerem Mees, Arsenal, Hans Teeuwen, Tash Sultana en Bart Peeters maar ook nieuwe festivals als Unwind, Contrair en Whisper en de befaamde gratis concerten op vrijdagen.
 1. Belgische en buitenlandse top dj’s zetten stap naar virtuele wereld: “NFT-hype is geëxplodeerd”
  Lier/Brasschaat/Hoogstraten/Boom

  Belgische en buitenland­se top dj’s zetten stap naar virtuele wereld: “NFT-hype is geëxplo­deerd”

  Zowat alle Belgische gekende namen in de Belgische DJ-wereld zetten de stap in de NFT-wereld. NFT ? Vergelijk met de cryptomunt Bitcoin. Je koopt een eigendomscertificaat van een nummer, foto, concert of wat dan ook van een bekende DJ in een virtuele wereld. Om een idee te geven: onlangs werd een digitaal kunstwerk verkocht voor 69 miljoen dollar. Een NFT kan dus wel wat waard worden...
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.