Maantjessteenweg Merksem
Volledig scherm
Maantjessteenweg Merksem © rv

Asfalteringswerken Maantjessteenweg veroorzaken verkeershinder

MerksemVanaf vandaag, 27 september, tot 8 oktober worden er asfalteringswerken uitgevoerd op de Maantjessteenweg in Merksem. De werken gebeuren in verschillende fasen, met verkeershinder en omleidingen tot gevolg. 

 1. Mateo Siebens en City Pirates gaan onderuit tegen efficiënt Lyra-Lierse (0-2): “Dit verdienden we niet”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

  Mateo Siebens en City Pirates gaan onderuit tegen efficiënt Ly­ra-Lier­se (0-2): “Dit verdienden we niet”

  In aanloop naar het duel met leider Lyra-Lierse sprak City Pirates-kapitein Joy Van Den Bogerd klare taal in deze krant. Het was dus uitkijken naar de reactie van de piraten tussen de lijnen, maar hun wedstrijd kon niet slechter beginnen, want al na 6 minuten stond de thuisploeg op achterstand. Daarna maakte City Pirates wel aanspraak op de gelijkmaker en was er een fel betwiste strafschopfase, maar 10 minuten voor tijd stond de 0-2-eindstand op het bord.
 2. Burgerbeweging reageert na 2 weken radiostilte op Turnhoutsebaan als fietsstraat: “Eerste stap om er weer ‘de baan’ van te maken”
  PREMIUM
  BORGERHOUT

  Burgerbewe­ging reageert na 2 weken radiostil­te op Turnhoutse­baan als fiets­straat: “Eerste stap om er weer ‘de baan’ van te maken”

  De Turnhoutsebaan in Borgerhout wordt een fietsstraat. Het nieuws sloeg eind september in als een bommetje. Na reacties van de stad, het district, de politie, buurtbewoners en gewezen burgervader Bob Cools, bleef het verdacht stil bij de burgerbeweging ‘Pak ze aan, de Turnhoutsebaan’. Tot nu. “Op lange termijn moet de Turnhoutsebaan terug de De Keyserlei van Borgerhout worden.”