De drugs en het geld werden in beslag genomen.
Volledig scherm
De drugs en het geld werden in beslag genomen. © Politiezone Antwerpen

16-jarige dealer verkoopt drugs met promodeal ‘drie kopen en één gratis’

MerksemDe wijkteams, wijkondersteuningsteams en mobiele eenheid van de politie zetten in op drugsoverlast in verschillende delen van de stad. Het voorbije weekend werden twee minderjarige dealers op heterdaad betrapt in Merksem.

 1. Antwerpse leerkracht fietst helemaal naar de Middellandse Zee: “Niet voor iedereen weggelegd? Fietsen is toch maar gewoon op uw lui gat zitten?”
  ANTWERPEN

  Antwerpse leerkracht fietst helemaal naar de Middelland­se Zee: “Niet voor iedereen weggelegd? Fietsen is toch maar gewoon op uw lui gat zitten?”

  De beste manier om je batterijen op te laden voor het nieuwe schooljaar is volgens de Antwerpse leerkracht Jonathan Van Nieulande nog een ommetje maken met de fiets. Een ommetje van 1.612 kilometer, wel te verstaan. Begin augustus reed hij met zijn vader helemaal tot aan de Middellandse Zee in Frankrijk. “In Duitsland trotseerden we door watersnood getroffen gebieden, ik word er nog steeds stil van.”
 2. Kalmthoutse Heide wordt (nog) geen Nationaal Park als het van gemeenten afhangt: “Landbouw dreigt grote verliezer te worden”
  PREMIUM
  Kalmthout/Essen/Kapellen/Brasschaat/Wuustwezel/Brecht/Stabroek

  Kalmthout­se Heide wordt (nog) geen Nationaal Park als het van gemeenten afhangt: “Landbouw dreigt grote verliezer te worden”

  Het Grenspark Kalmthoutse Heide is kandidaat om een Nationaal Park te worden, maar de animo in de rechtstreeks betrokken gemeenten is niet meteen groot te noemen. Integendeel zelfs. Op Brasschaat na wil geen enkel gemeentebestuur het engagement (nu) aangaan. “Vooral voor de landbouw biedt het idee nog heel wat onzekerheden.” Grenspark Kalmthoutse Heide roept nog voor 16 september een bijzondere commissie samen en heeft aan Minister Demir ook al om een eventueel uitstel gevraagd.