De toekomstige nieuwe brug
Volledig scherm
De toekomstige nieuwe brug © RV

Vergunning voor bouw nieuwe Bergwijkbrug over Ringvaart in Merelbeke

Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) heeft de vergunning verleend voor de bouw van de nieuwe Bergwijkbrug in Merelbeke. De nieuwe brug zorgt voor een vlotte en veilige fietsverbindingen over en langs de Ringvaart. “Weldra kunnen de voorbereidende werken starten voor de vervanging van de oude Bergwijkbrug ter hoogte van de Fraterstraat in Merelbeke.”

0 reacties

  1. ASSISEN. Alexander Dean (29) schuldig aan viervoudige moord en foltering van fotograaf: “Hij had feiten ruim op voorhand aangekondigd via sociale media”
    Play
    Moere/Sint-Amandsberg/Varsenare

    ASSISEN. Alexander Dean (29) schuldig aan viervoudi­ge moord en foltering van fotograaf: “Hij had feiten ruim op voorhand aangekon­digd via sociale media”

    Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Na een ganse dag pleidooien werd Dean woensdagavond schuldig bevonden aan viervoudige moord en foltering. Herlees alle gebeurtenissen nog eens in onze liveblog hieronder.