Basisschool De Linde wordt een Daltonschool vanaf 2019. Directrice Inge Thomas leidt de overgang in goede banen.
Volledig scherm
Basisschool De Linde wordt een Daltonschool vanaf 2019. Directrice Inge Thomas leidt de overgang in goede banen. © Didier Verbaere

Ouders geloven sterk in overstap van basisschool De Linde naar Daltononderwijs

Basisschool De Linde van het GO! op de Gaversesteenweg in Merelbeke wordt vanaf 1 september een Daltonschool. De omschakeling naar het methodeonderwijs werd dinsdag officieel gevierd op de campus van de school. “Heel veel promotie zullen we niet nodig hebben, want zowat alle ouders van onze 150 leerlingen geloven er sterk in en stappen mee in het verhaal”, zegt directrice Inge Thomas.

0 reacties

 1. OdeGand verovert morgen de stad, en er zijn nog tickets te koop: “Alleen het slotconcert en het vuurwerk mogen we niet doen”
  Gent

  OdeGand verovert morgen de stad, en er zijn nog tickets te koop: “Alleen het slotcon­cert en het vuurwerk mogen we niet doen”

  Zaterdag palmt OdeGand opnieuw de stad in, voor één keer niet als startschot voor het Festival van Vlaanderen, maar er middenin. Misschien is dat de reden waarom het populaire gebeuren nog niet helemaal is uitverkocht, of misschien durven mensen nog niet allemaal terug naar evenementen gaan. “Qua ticketverkoop mogen we zéker niet klagen", zegt Veerle Simoens, directeur van het Festival van Vlaanderen.
 2. “Ambitie om duurzaamste brouwerij van het land te worden”: Delirium Tremens-brouwerij sluit zich aan bij Pure Local-project
  MELLE/ANTWERPEN

  “Ambitie om duurzaams­te brouwerij van het land te worden”: Delirium Tre­mens-brouwerij sluit zich aan bij Pure Lo­cal-pro­ject

  Brouwerij L . Huyghe, bekend van onder andere het bier Delirium Tremens, is de eerste grote Belgische brouwer die zich verbindt met het duurzame Pure Local-project van het Antwerpse Boortmalt, wereldleider in mout. Pure Local verbindt Belgische landbouwers met lokale brouwers. “Dankzij de principes van regeneratieve landbouw wordt de teelt van de granen CO2-neutraal of zelfs -negatief.”
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.