Minister Ben Weyts ging party crashen op het festival van Tectura in Merelbeke en ging gewillig met de studenten op een selfie.
Volledig scherm
Minister Ben Weyts ging party crashen op het festival van Tectura in Merelbeke en ging gewillig met de studenten op een selfie. © Didier Verbaere

Minister Ben Weyts gaat partycrashen op Tectura-festival

MerelbekeNa de officiële schoolbezoeken, trok Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) deze middag nog naar het festival op de campus Tectura van het GO-onderwijs in Merelbeke. 

  1. Dries Van Langenhove voor rechtbank in de clinch met UGent: “Ik zou willen dat de universiteit mij eindelijk met rust laat. Dit zijn pesterijen”
    Gent/Opwijk

    Dries Van Langenhove voor rechtbank in de clinch met UGent: “Ik zou willen dat de universi­teit mij eindelijk met rust laat. Dit zijn pesterijen”

    De UGent heeft de burgerlijke rechtbank van eerste aanleg in Brussel gevraagd om Kamerlid Dries Van Langenhove een verbod op te leggen om op sociale media nog te verwijzen naar een actueel mandaat bij de raad van bestuur van de universiteit. Van Langenhove betwist dat hij iets fout heeft gedaan en zegt dat hij gerust een contract wil ondertekenen om zich aan die afspraak te houden.