Zwembad Merelbeke
Volledig scherm
Zwembad Merelbeke © RV

Merelbeke investeert 265.152 euro in renovatie zwembad

De gemeente Merelbeke investeert 265.152 euro in de renovatie van haar zwembad. Met het vernieuwen van de technische installatie zal er tot 70 procent minder chloor gebruikt worden.

2 reacties

 • Yvette Lerou

  2 jaar geleden
  Het is wel in Merelbeke - maar dan wel het oude zwembad van 20 jaar geleden!
 • Milan Van Seymortier

  2 jaar geleden
  Ik weet niet wie dit artikel schreef maar de foto's die gebruikt zijn zijn niet van het zwembad van Merelbeke... In het vervolg toch beter onderzoek doen want zelf mijn broer van 2 jaar zou dit beter kunnen. Tekst is wel deftig, 5/10
 1. Na aanranding van 14-jarig meisje krijgt de Westerbegraafplaats kleine aanpassingen, politie neemt het op voor de buurt: “Dit is geen onveilige plek”
  Gent

  Na aanranding van 14-jarig meisje krijgt de Westerbe­graaf­plaats kleine aanpassin­gen, politie neemt het op voor de buurt: “Dit is geen onveilige plek”

  Na de aanranding van een 14-jarig meisje op de Westerbegraafplaats, neemt de stad maatregelen. De knop aan de binnenzijde - die de poort opent na sluitingstijd - wordt verwijderd, en scholen wordt gevraagd de plek niet als speelplaats te gebruiken. Verder worden problemen op de Westerbegraafplaats ontkend. De politie neemt het bovendien op voor de buurt rond het Van Beverenplein, waar de verdachten wonen.
 1. Daniël (73) verkoopt al 65 jaar bloemen op de Kouter: “Vroeger kwamen we met de stootkar uit Evergem, eerst naar de vroegmis in Gent en dan naar de Kouter”
  PREMIUM
  Gent

  Daniël (73) verkoopt al 65 jaar bloemen op de Kouter: “Vroeger kwamen we met de stootkar uit Evergem, eerst naar de vroegmis in Gent en dan naar de Kou­ter”

  Wie af en toe de Bloemenmarkt op de Kouter bezoekt herkent misschien niet zijn gezicht, maar zeker wel zijn stem. Daniël Van Hecke (73) schalt boven iedereen uit, en dat al vele jaren lang. Hij is de senior van de markt. Logisch ook, hij komt al 65 jaar lang quasi élke zondag. “Van mijn 8 jaar al kwam ik mee met mijn ouders, daarna nam ik de zaak over, en nu ben ik weer ‘medewerker’, bij mijn dochter en schoonzoon.”