Het kersverse Groen voorzitter duo te gast in Merelbeke.
Volledig scherm
Het kersverse Groen voorzitter duo te gast in Merelbeke. © RV

Kersverse Groen voorzitters te gast in Merelbeke

MerelbekeDe kersverse voorzitters van Groen, Jeremie Vaneeckhout en Nadia Naji, waren afgelopen weekend te gast op het jaarlijks ‘Zomers Eetfestijn’ van Groen Merelbeke.

 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. Schepen Bram Van Braeckevelt helemaal klaar voor de Gentse Feesten. “Doseren wordt mijn grootste uitdaging, ik blijf veel te graag plakken”
  PREMIUM
  Gent

  Schepen Bram Van Braecke­velt helemaal klaar voor de Gentse Feesten. “Doseren wordt mijn grootste uitdaging, ik blijf veel te graag plakken”

  Hij drinkt al eens graag een pint en hij heeft zélf knaldrang. Voor de nagelnieuwe Feestenburgemeester Bram Van Braeckevelt (Groen) duurde het aftellen eigenlijk al te lang, het mocht allemaal al vroeger begonnen zijn. Hij zal - zo beseft hij - vooral moeten waken over het evenwicht werk - amusement. “De Gentse Feesten zijn zò fantastisch en onvoorstelbaar, mocht je die nu uitvinden, dat zou gewoon niet gaan.”