De nieuwe wand langs de R4 aan de nieuwe brug werd reeds beklad met graffiti.
Volledig scherm
De nieuwe wand langs de R4 aan de nieuwe brug werd reeds beklad met graffiti. © Didier Verbaere

Graffiti-artiest leeft zich uit aan nieuwe brug over Ringvaart die nog geen maand open is

MerelbekeEen schat van een bouwwerk. Althans dat vond een graffiti-artiest die de nieuwe wand aan de R4 ter hoogte van de nieuwe brug over de Ringvaart in Merelbeke onder handen nam met het woord Tresr. Als knipoog naar treasure of schat?

 1. ASSISEN. “Alexander Dean paste de ‘truc Dutroux’ toe”: Jef Vermassen haalt zwaar uit op proces tegen moordende bodybuilder
  Moere/Varsenare/Sint-Amandsberg

  ASSISEN. “Alexander Dean paste de ‘truc Dutroux’ toe”: Jef Vermassen haalt zwaar uit op proces tegen moordende bodybuil­der

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Nadat dinsdag eerst de moeder en zus van Dean nog waren komen getuigen, werden ook al de eerste pleidooien gehouden. Herlees alles nog eens in onze liveblog hieronder.
 2. Zo VeloVeilig is Merelbeke: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  merelbeke

  Zo VeloVeilig is Merelbeke: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Merelbeke hebben 80 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.