Andreas De Vroe en Cedrik De Raedemaeker van het Drive 'nd Bite festival.
Volledig scherm
Andreas De Vroe en Cedrik De Raedemaeker van het Drive 'nd Bite festival. © Didier Verbaere

Drive ‘nd Bite festival van start met nieuwe foodtrucks

MerelbekeDeze namiddag start in Merelbeke de tweede editie van het Drive ‘nd Bite festival aan de terreinen van de firma De Vroe in de Fraterstraat. Vijf weekends lang kan je er met de wagen aanschuiven voor een afhaalsnack of lekkere cocktail.

  1. ASSISEN. Alexander Dean (29) barst in tranen uit na verhoor en blijft zwijgen over moorden: “Ik krijg die gruwel niet meer over m’n lippen”
    Play
    Moere/Varsenare/Sint-Amandsberg

    ASSISEN. Alexander Dean (29) barst in tranen uit na verhoor en blijft zwijgen over moorden: “Ik krijg die gruwel niet meer over m’n lippen”

    Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) op kille wijze om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Vrijdag werd de viervoudige moordenaar verhoord door voorzitter Willem De Pauw. Herlees alle gebeurtenissen van de eerste procesdag nog eens hieronder.