Ellen Cosyn en Olav Verhoeven in hun ultramoderne Studio Regie.
Volledig scherm
Ellen Cosyn en Olav Verhoeven in hun ultramoderne Studio Regie. © James Arthur

BV's zot van Studio Regie

In twee jaar tijd is Studio Regie van Olav Verhoeven en Ellen Cosyn uitgegroeid tot de uitvalsbasis van bekende Vlamingen als Bart De Pauw en Natalia. De omgebouwde cinema Regi op de Hundelgemsesteenweg in Merelbeke is een reclamestudio met grote mogelijkheiden, waar filmpjes van a tot z opgenomen kunnen worden. Momenteel werken ze aan een promofilmpje voor het UZ Gent.

 1. Werd ‘makakken-filmpje’ gemanipuleerd? “Het is een van de hypotheses die onderzocht worden”
  Gent

  Werd ‘makakken-film­pje’ gemanipu­leerd? “Het is een van de hypotheses die onderzocht worden”

  Het ‘makakken-filmpje’, waarbij een agent zijn hond zou aangespoord hebben met het bevel ‘pak de makakken’ heeft de voorbije dagen veel stof doen opwaaien. Ondertussen klinkt steeds luider het gerucht dat het filmpje zou gemanipuleerd zijn. Het verscheen namelijk eerst zonder geluid en daarna met geluid. De korpschef beaamt dat dit een van drie hypotheses is die onderzocht wordt.
 2. Ziekenhuizen zien onrustwekkende stijging van aantal patiënten, testcentrum Palfijn test enkel nog mensen met symptomen
  Gent

  Ziekenhui­zen zien onrustwek­ken­de stijging van aantal patiënten, testcen­trum Palfijn test enkel nog mensen met symptomen

  De coronacijfers in Gent blijven stijgen, en dat zien ze nu ook in de ziekenhuizen. Zowel AZ Maria Middelares als AZ Sint-Lucas melden een zorgwekkende stijging, in het UZ Gent blijft het voorlopig druk maar status quo. Het testcentrum van AZ Jan Palfijn test voortaan enkel nog mensen met symptomen, en dus niet meer mensen die in aanraking zijn geweest met een besmet persoon maar zelf geen klachten hebben.