AWV plaatste op de Hundelgemsesteenweg tussen Merelbeke en Gavere 27 borden om aan te duiden dat het wegdek in slechte staat is.
Volledig scherm
AWV plaatste op de Hundelgemsesteenweg tussen Merelbeke en Gavere 27 borden om aan te duiden dat het wegdek in slechte staat is. © Didier Verbaere

1 miljoen euro om geluidsoverlast Hundelgemsesteenweg aan te pakken

MerelbekeDe Vlaamse regering investeert 1 miljoen euro om een deel van de de Hundelgemsesteenweg in Merelbeke ‘structureel’ aan te pakken. De betonplaten worden volledig opgebroken en vervangen door een nieuw wegdek in asfalt. De werken starten op 4 april en zullen vier maanden duren.

  1. ‘Vrienden’ van Vicky (34) bellen hulpdiensten niet na overdosis, nu riskeren ze tot vijf jaar cel: “Jullie treffen een verpletterende verantwoordelijkheid”
    PREMIUM

    ‘Vrienden’ van Vicky (34) bellen hulpdien­sten niet na overdosis, nu riskeren ze tot vijf jaar cel: “Jullie treffen een verplette­ren­de verantwoor­de­lijk­heid”

    Wie treft schuld aan de dood van Vicky Colyn (34)? Dat is de moeilijke vraag waarover de Gentse correctionele rechtbank zich moet buigen. Is ze zelf verantwoordelijk voor de overdosis die ze nam? Of pleegden haar ‘vrienden’ schuldig verzuim, toen ze haar probeerden op te lappen onder de douche, maar ‘vergaten’ de hulpdiensten te bellen? “Je moest het niet aan dokter Google gevraagd hebben, maar aan een echte dokter.”
    Gent