Patatje met Daisy waarmee ze omgaat alsof het haar eigen veulentje is.
Volledig scherm
PREMIUM
Patatje met Daisy waarmee ze omgaat alsof het haar eigen veulentje is. © Tom Vierendeels

Verstoten veulentje en pony die miskraam had vinden nieuwe thuis bij elkaar: “Mirakel dat Patatje weer de moederrol opneemt”

BrussegemEen maand geleden brachten we het schrijnende verhaal over shetlandpony Patatje, de lieveling van de Merchtemse Manege Steenberg. De rouwende merrie had een miskraam gehad en eigenaar Eric Crekillie (46) was wanhopig op zoek naar een veulentje dat Patatje kon bemoederen. “We vonden er eentje in Zemst dat was verstoten door de moeder”, zegt hij. “Het valt een mirakel te noemen dat Patatje nu daar de moederrol voor opneemt.”

0 reacties

 1. Poppenspeler Steven (44) smeekt om boekingen bij Onze-Lieve-Vrouw van Halle: “Van 50 voorstellingen naar 1 optreden, dat houden we niet lang meer vol”
  Play
  PREMIUM
  Halle/Gooik

  Poppenspe­ler Steven (44) smeekt om boekingen bij On­ze-Lie­ve-Vrouw van Halle: “Van 50 voorstel­lin­gen naar 1 optreden, dat houden we niet lang meer vol”

  Kleine theatergezelschappen zien zwarte sneeuw door de coronacrisis. Poppenspeler Steven Cannoot trok daarom op een opvallende fiets op bedevaart naar Onze-Lieve-Vrouw van Halle om de aandacht te trekken van organisatoren. “Een zomer zonder boekingen betekent het einde van mijn poppentheater”, vertelt Steven.
 1. Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij
  Play

  Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij

 2. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"