De aanrijding deed zich voor tussen de overweg aan de Klei en het station van Merchtem.
Volledig scherm
De aanrijding deed zich voor tussen de overweg aan de Klei en het station van Merchtem. © Tom Vierendeels

Treinverkeer tussen Jette en Opwijk hernomen na persoonsaanrijding in Merchtem

Merchtem/AsseHet treinverkeer tussen Jette en Opwijk was donderdag enkele uren onderbroken in beide richtingen na een persoonsaanrijding in Merchtem. Het slachtoffer is daarbij overleden. Als gevolg van het incident sloten ook drie overwegen in Asse en Merchtem.

1 reactie

 • Dirk Mortier

  1 maand geleden
  Al 100 keer heb ik aan het incompetent gemeentebestuur van merchtem en de NMBS gevraagd om eindelijk een tunnel of brug te bouwen in het midden van het station. Dit is het resultaat
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Vijftig vrijwilligers houden generale repetitie in vaccinatiecentrum Appels: “Klaar voor start inentingen volgende week”
  PREMIUM
  Dendermonde/Lebbeke/Berlare/Hamme/Buggenhout/Zele

  Vijftig vrijwilli­gers houden generale repetitie in vaccinatie­cen­trum Appels: “Klaar voor start inentingen volgende week”

  Het vaccinatiecentrum in de sporthal van Appels is zo goed als klaar voor de effectieve opstart. Dinsdag vond er een ‘dry run’, een grote laatste test zeg maar, plaats. Een vijftigtal vrijwilligers nam daar aan deel. Volgende week wordt het tijd voor het echte werk. Dan zal in Appels de eerste echte vaccinatie toegediend worden.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo