In een van de leslokalen kunnen de leerlingen en leerkrachten terecht om te bezinnen, een luisterend oor op te zoeken of iets achter te laten in het rouwregister.
Volledig scherm
In een van de leslokalen kunnen de leerlingen en leerkrachten terecht om te bezinnen, een luisterend oor op te zoeken of iets achter te laten in het rouwregister. © Mozkito

School rouwt om overleden wielrenner (15): “Jarne had altijd een lach op zijn gezicht”

Het GTSM uit Merchtem, waar de overleden Jarne Lemmens (15) sinds dit schooljaar les volgde, heeft dinsdag de jongen “die altijd een lach op zijn gezicht had” herdacht. Dat gebeurde na de middagpauze in aanwezigheid van zijn ouders met een minuut stilte en speeches. Het rouwteam richtte een lokaal in als bezinningslokaal.

4 reacties

 • JOZEF CAUDRON

  2 maanden geleden
  Onbegrijpelijk Heel veel sterkte aan de nabestaanden
 • Betty Van Rumst

  2 maanden geleden
  Heel veel sterkte aan ouders ,familie en vrienden .
 • Josee Ostyn

  2 maanden geleden
  Innige deelneming aan de familie rust zacht dappere kerel
 • Maria Huyghe

  2 maanden geleden
  Sterkte 🥲
 1. Van een spiegelkot tot frites van een sterrenchef: deze zes frituren moet je zelf eens uittesten
  PREMIUM
  Brussel en rand

  Van een spiegelkot tot frites van een sterren­chef: deze zes frituren moet je zelf eens uittesten

  Zin in een frikandel, Bicky Burger of een lekkere bak friet? Van 29 november tot 5 december heb je een extra excuus om een frituur op te zoeken, want dan is het namelijk Week van de Friet. Een ode aan onze nationale trots kan dan ook niet ontbreken. We zochten de opvallendste, lekkerste, oudste en origineelste frietkoten uit Brussel en de rand voor jullie op. Culinaire frites van Sergio Herman of een friturist die al zijn derde ‘barak’ aan het verslijten is,... lees er hier alles over.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.