De parking rond het August De Boeckhuis gaat voor enkele maanden dicht.
Volledig scherm
De parking rond het August De Boeckhuis gaat voor enkele maanden dicht. © Gemeente Merchtem

Parking van August De Boeckhuis wordt enkele maanden afgesloten tijdens heraanleg

MerchtemDe parking van het August De Boeckhuis zal de komende maanden niet meer gebruikt kunnen worden. De volledige site wordt tot het voorjaar van 2022 heringericht. Het bestuur onderzoekt alternatieve parkeermogelijkheden in de buurt.

0 reacties

 1. Abdijbier Affligem trekt nog dit jaar weg uit Opwijk: brouwerij sluit na dik twee eeuwen de deuren
  Opwijk/Affligem
  3

  Abdijbier Affligem trekt nog dit jaar weg uit Opwijk: brouwerij sluit na dik twee eeuwen de deuren

  Alken-Maes haalt nog dit jaar de productie van Affligem en Hapkin weg uit Opwijk. De bieren verhuizen naar het Limburgse Alken en zelfs Frankrijk, terwijl de dik tweehonderd jaar oude brouwerij langs de Ringlaan gesloten wordt. Die kan naar verluidt niet mee in het streven van het moederbedrijf om nog dit decennium klimaatneutraal te zijn. Voor de elf werknemers wordt intern een oplossing gezocht.
 2. Gemeente maakt extra kinderopvang mogelijk door pand naast gemeentehuis op te knappen: “Twee onthaalouders kunnen hier aan de slag”
  Buggenhout

  Gemeente maakt extra kinderop­vang mogelijk door pand naast gemeente­huis op te knappen: “Twee onthaalou­ders kunnen hier aan de slag”

  Er komt extra kinderopvang in Buggenhout. Het gemeentebestuur zorgt voor bijkomende opvangmogelijkheden voor kindjes tussen nul en drie jaar door een pand naast het gemeentehuis op te knappen. Twee onthaalouders zullen er aan de slag kunnen. “Hiermee proberen we tegemoet te komen aan de grote vraag naar kinderopvang”, zegt schepen Nadine Sertyn (CD&V).