Cirke (links) en Fake De Petter (rechts) met centraal Sabrina Verhasselt tussen de kindjes in het nieuwe pand in de Stationsstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Cirke (links) en Fake De Petter (rechts) met centraal Sabrina Verhasselt tussen de kindjes in het nieuwe pand in de Stationsstraat. © Tom Vierendeels

Onthaalmoeders stonden bijna op straat met hun 23 kindjes: “Paniek... Tot er een artikel verscheen in Het Laatste Nieuws!”

MerchtemHet leek een rampjaar te worden voor zussen Cirke (27) en Fake (30), en hun tante Sabrina (50). Tot eind april kregen ze om het pand van hun kinderopvang in Peizegem te verlaten en iets anders te zoeken. Een haast onmogelijke opdracht, leek het. Tot een artikel in Het Laatste Nieuws redding bracht. “We zitten nu misschien zelfs beter dan vroeger!” En dat laten de onthaalmoeders ook graag even zien.

0 reacties

 1. Eén op drie van de -12-jarigen uit Amalo komt vaccin halen, achterstand bij boosterprikken intussen weggewerkt
  Asse/Merchtem/Affligem/Liedekerke/Opwijk

  Eén op drie van de -12-jarigen uit Amalo komt vaccin halen, achter­stand bij booster­prik­ken intussen weggewerkt

  In het vaccinatiecentrum van Eerstelijnszone AMALO heeft zo’n dertig procent van de ouders van -12-jarigen positief gereageerd op de uitnodiging om hun kind te laten vaccineren. Afgelopen weekend werden de eerste zevenhonderd prikken gezet. Intussen lijkt de achterstand die de Eerstelijnszone op de rest van Vlaanderen op vlak van boosterprikken had weggewerkt.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.