De parking bevindt zich op de hoek van de Mieregemstraat en de Oudstrijdersstraat.
Volledig scherm
De parking bevindt zich op de hoek van de Mieregemstraat en de Oudstrijdersstraat. © Gemeente Merchtem

Nieuwe openbare parking in centrum van Merchtem

MerchtemDe gemeente heeft een nieuwe openbare parking aangelegd in het centrum van de gemeente. Parkeren is er overdag verplicht met een parkeerschijf. Een bewonerskaart is er niet geldig.

0 reacties

 1. Merchtems schilderbedrijf ingeschakeld voor restauratie vijfde oudste stoomlocomotief ter wereld: “Waarde loopt allicht op tot in de miljoenen”
  PREMIUM
  Merchtem/Schaarbeek
  1

  Merchtems schilderbe­drijf ingescha­keld voor restaura­tie vijfde oudste stoomloco­mo­tief ter wereld: “Waarde loopt allicht op tot in de miljoenen”

  Train World zocht iemand die hun 177-jarige stoomlocomotief ‘Pays de Waes’ — de vijfde oudste ter wereld — kon restaureren. De waarde van het pronkstuk loopt wellicht op tot in de miljoenen, dus we mogen spreken van een bijzondere opdracht. De eer viel uiteindelijk te beurt aan het Merchtemse schilder- en decoratiebedrijf Deco Line. Helemaal binnen hun comfort zone lag deze unieke opdracht niet, vertelt zaakvoerder Michael Verbelen. “Normaal doen we vooral decoratiewerken bij particulieren, dus dit was een echte uitdaging.”
 1. Verstoten veulentje en pony die miskraam had vinden nieuwe thuis bij elkaar: “Mirakel dat Patatje weer de moederrol opneemt”
  PREMIUM
  Brussegem

  Verstoten veulentje en pony die miskraam had vinden nieuwe thuis bij elkaar: “Mirakel dat Patatje weer de moederrol opneemt”

  Een maand geleden brachten we het schrijnende verhaal over shetlandpony Patatje, de lieveling van de Merchtemse Manege Steenberg. De rouwende merrie had een miskraam gehad en eigenaar Eric Crekillie (46) was wanhopig op zoek naar een veulentje dat Patatje kon bemoederen. “We vonden er eentje in Zemst dat was verstoten door de moeder”, zegt hij. “Het valt een mirakel te noemen dat Patatje nu daar de moederrol voor opneemt.”
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?