Kevin De Cooman
Volledig scherm
Kevin De Cooman © RV

Nieuwe naam op de most-wanted lijst: Kevin De Cooman (37) reed wekenlang
rond met lijk van vriend

Een man uit Merchtem staat vanaf vandaag op de lijst met meestgezochte misdadigers van het land: Kevin De Cooman (37) moet 15 jaar cel uitzitten voor het doodschieten van zijn vriend Frederik Heyvaert (34). Hij is na zijn veroordeling spoorloos verdwenen.

20 reacties

 • Roger Rymen

  1 jaar geleden
  In België laat men dus heel gewoon een veroordeelde moordenaar zomaar vrij loslopen. Knappe justitie dat wij hebben zeg. Hoe gaan we met dergelijk instituut dan het geweld op vrouwen stoppen? Net zoals ons land failliet is aan het gaan is dit bij justitie al lang het geval.
 • Rudi Swinnen

  1 jaar geleden
  Waarom niet onmiddellijke aanhouding na uitspraak ? Hoe naief is het gerecht toch .
 • Mario Adams

  1 jaar geleden
  Wat voor een belachelijke boel is dat hier toch... Meneer wordt veroordeeld tot 10 jaar cel, en moet zich zelf aan de gevangenis 'aanbieden'... Wat voor een clowns zitten hier toch in Justitie..?
 • pol van de velde

  1 jaar geleden
  Ja, als de statistieken hun plafond hebben bereikt worden de criminelen niet ter plaatse aangehouden. Justitie is een log apparaat dat dringend moet uitgemest en gemoderniseerd worden. Nog steeds liggen de papieren dossiers als bergen op de tafels. Sinds 100 jaar is er nog niet veel veranderd, met medewerking van alle ministers van justitie die er hun handen niet willen aan verbranden.
 • Sobek Wessels

  1 jaar geleden
  Er zijn geen getuigen en het slachtoffer is dood , langs achter in zijn hoofd geschoten en volgens de dader was dit per ongeluk ? Ik begrijp niet dat het Gerecht verklaringen van de dader geloofd ? Daders zeggen alles om een zo laag mogelijke straf te bekomen ! Hoe kan je nu zo iemand op zijn woord geloven ? Mensenrechten ! Enkel Criminelen profiteren daarvan !
 1. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen