Een beeld van Zanzibar in 2017. Toen vond de zomerbar plaats op een weide langs de Wolvertemsesteenweg.
Volledig scherm
Een beeld van Zanzibar in 2017. Toen vond de zomerbar plaats op een weide langs de Wolvertemsesteenweg. © Mozkito

Na gemeente geeft nu ook politie groen licht: zomerfeest Zanzibar strijkt neer in Peizegem (vlak bij grens met Steenhuffel)

De kogel is door de kerk: na het gemeentebestuur van Merchtem geeft nu ook de politie groen licht voor het zomerfeest Zanzibar. De organisatoren moeten zich wel aan een lijst strenge regels houden. Buurgemeente Londerzeel is teleurgesteld.

1 reactie

 • Leon Mertens

  2 jaar geleden
  Een schande. Met de mensen wordt geen rekening gehouden !
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?