Volledig scherm
© Mozkito

Motorrijder verliest been bij ongeval met vrachtwagen in Merchtem

Een veertigjarige man uit Merchtem is maandagochtend zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Brusselsesteenweg. Hij botste tegen een afdraaiende vrachtwagen. De toestand van het slachtoffer zou stabiel zijn.

 1. De coronacijfers in Merchtem van maandag 12 oktober

  De coronacij­fers in Merchtem van maandag 12 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Merchtem, op één dag 9 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog 9. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 64. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Merchtem op 382 te liggen. Omdat Merchtem meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 1. Astrid en Sven stilaan hopeloos na maanden wachten op internetaansluiting: “Maar dan zijn wij zogezegd de lastige klanten en de stalkers”
  PREMIUM
  Dendermonde/Buggenhout

  Astrid en Sven stilaan hopeloos na maanden wachten op internet­aan­slui­ting: “Maar dan zijn wij zogezegd de lastige klanten en de stalkers”

  Zoveel mogelijk telewerken in deze coronacrisis? Niet voor Astrid Philips en Sven De Caluwé uit de Provincialebaan, op de grens van Dendermonde en Buggenhout. Ze hebben geen telefoon, televisie en internet in hun nieuwbouwwoning. Al maanden niet. De aansluiting van Telenet komt maar niet in orde. “Al veel beloofd dat wel, maar zonder resultaat. We zijn stilaan wanhopig”, zegt het koppel.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement