Merchtems Volkstheater
Volledig scherm
© Merchtems Volkstheater

Merchtems Volkstheater brengt ‘Kerstsprookje’ op de planken

Het Merchtems Volkstheater (MVT) brengt een heus Kerstsprookje op de planken om in de gepaste sfeer van eindejaar te komen.

0 reacties

 1. Nieuwe week in vaccinatiecentra Eerstelijnszone Dender breekt records: voor het eerst krijgen meer dan 7.000 inwoners vaccin
  PREMIUM
  Dendermonde/Hamme/Lebbeke/Buggenhout/Zele/Berlare

  Nieuwe week in vaccinatie­cen­tra Eerste­lijns­zo­ne Dender breekt records: voor het eerst krijgen meer dan 7.000 inwoners vaccin

  Een nieuwe week in de vaccinatiecentra in Dendermonde en Hamme van de Eerstelijnszone Dender belooft alle records te breken. Voor het eerst sinds de opstart zullen meer dan 7.000 inwoners er hun prik tegen het coronavirus krijgen. “Het vaccinatieritme draait stilaan op volle toeren”, zegt coördinator Reinout Remmery hoopvol.
 2. Burgemeester onder de indruk van de 750 verzamelde handtekeningen tegen het voorlopige mobiliteitsplan: “Uitgestoken hand van WARM Merchtem aanvaard”
  Merchtem

  Burgemees­ter onder de indruk van de 750 verzamelde handteke­nin­gen tegen het voorlopige mobili­teits­plan: “Uitgesto­ken hand van WARM Merchtem aanvaard”

  Mobiliteitsschepen Lien Casier (CD&V-plus) en burgemeester Maarten Mast (Lijst1785) hebben deze week een vertegenwoordiger van WARM Merchtem ontvangen. Het actiecomité verzamelde tientallen inwoners die zich niet kunnen vinden in het voorlopige mobiliteitsplan van de gemeente. Dat resulteerde in meer dan 750 handtekeningen onder het bezwaarschrift. Burgemeester Mast zegt open te staan voor aanpassingen.
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den